21° Knusse Avond

21° Knusse Avond

op 9 november 2022 om 14:44

We willen graag even reclame maken voor de 21° Knusse Avond die wordt georganiseerd door ons Davidsfonds bestuurslid Bart Claeys in Ardooie op De Tassche.

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 december telkens om 20u organiseert Bart Claeys en Jubilate De Tassche opnieuw een 'Knusse Avond'.
Dergelijke avonden zijn ondertussen een vaste waarde geworden in de streek en het belooft opnieuw iets te worden om naar uit te zien.
Onder de titel 'Jozef Onthult'  brengen 'De Gemene Delers' een komisch-muzikaal kerstcabaret. Het is het kerstverhaal dat op een spitsvondige manier én met veel dichterlijke vrijheid wordt herverteld met woord en muziek.
Originele invalshoeken met scherpe humor en kwinkslagen, alsook een resem aan bekende songs die van een nieuwe passende tekst worden voorzien.
'De Gemene Delers' werd opgericht door enkele leerkrachten van de Roeselaarse Broederschool, hun vorige programma's kenden een groot succes en deze kerstadaptie zal zeker niet minder zijn!
Kaarten in voorverkoop aan 10 euro op telefoonnummer 0476/306324, aan de deur: 12 euro.

Labels: Cultuurregio Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit