Over concert in Concertgebouw Brugge/ Budapest Festival

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

19 mei
Brugge - Concertgebouw # 4472

concert in Concertgebouw Brugge/ Budapest Festival

Het is een jaarlijkse traditie geworden dat het Budapest Festival Orchestra te gast is in het Brugse Concertgebouw. Het is telkens een hoogtepunt in de programmatie. 

vrijdag 19 mei 2023 van 20:00 uur tot 22:30 uur

Davidsfonds Lichtervelde heeft voor het concert op 19 mei kaarten in de aanbieding. Op het programma: Bach’s Ouverture nr 4, Mysteries of the Macabre van Ligeti en de Derde Symfonie van Johannes Brahms.

Niets is wat het lijkt. Bachs Vierde ouverture is geen ouverture maar een suite. De Derde symfonie van Brahms doet aan Schumann denken, en aan de Rijn. Ligeti baseerde zijn Mysteries of the Macabre op een toneelstuk van de Franstalige Vlaming Michel De Ghelderode. Een avond vol intrige en plotwendingen? Daar weet Iván Fischer wel raad mee. Met zijn dirigeerstokje tovert hij dit alles om tot een sterk verhaal met een happy end.

Wie dit bijzonder concert wil meemaken kan via onze Davidsfonds-afdeling kaarten aankopen aan gereduceerde prijzen. Alle info in de blauwe kolom hiernaast. Wie mee wil kan beter zo snel mogelijk kaarten bestellen, door de grote vraag hebben we er minder ter beschikking dan anders.

budapest festival

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 33,00

Kaarten kosten 33 euro
en kunnen gereserveerd worden bij bestuurslid Martine Defour
telefonisch: 0474/71 28 72
via mail: martine.defour@gmail.com 

Labels: Kunst & CultuurMuziek1 sessieActiviteitConcert