Over Zomerzoektocht 2023

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

21 jun t/m 21 sep
# 4819

Zomerzoektocht 2023

De jaarlijkse zomerzoektocht is terug opgestart!
Dit jaar hoef je niet ver uit de buurt gaan zoeken, we blijven in de regio Roeselare Zonnebeke.

Van woensdag 21 juni 2023 om 10:00 uur t/m donderdag 21 september 2023 om 20:00 uur

Tijdens de zomermaanden kan er weer volop gespeurd worden met de Davidsfonds Zomerzoektocht, dit keer dicht bij huis in de regio Roeselare - Zonnebeke.
Er is keuze tussen een familiezoektocht (voor jong en oud) en een klassieke zoektocht die iets pittiger vragen heeft. Er zijn twee wandellussen in Roeselare en één wandellus in Zonnebeke.
In Roeselare kan je starten aan  ‘Koers’, het Museum van de Wielersport; in Zonnebeke aan het Memorial Museum Passchendaele 1917.

Basistarief voor één enkel deelnamepakket (klassieke of familiezoektocht + 1 streekgids) is 29€, een duopakket (twee zoektochten naar keuze + 1 streekgids) kost 39€.
Leden van het Davidsfonds kunnen rekenen op 10% korting (26,10 € of 35,10 €).
Daarbovenop kan je nog een korting van 5 € krijgen door de extra kortingscode te gebruiken die je als DF-lid zult vinden in het ledenblad ‘Accent’.

Je kan rechtsreeks bestellen via https://www.davidsfonds.be/activiteiten/zomerzoektocht.be graag met vermelding van de code voor Lichtervelde: 50510.

Makkelijker is te bestellen via de afdeling: dan zorgen wij ervoor dat je de zomerzoektocht bij je thuis afgeleverd krijgt;

We hebben al heel wat leden die ieder jaar enkele vakantiedagen uittrekken om de steeds weer aantrekkelijke zoektocht te maken. Ook dit jaar wordt gegarandeerd een belevenis die je mooie plekjes laat ontdekken in eigen streek.

FINAAL-campagnebeeld

Prijzen

Alle info bij:
Geert Missinne: tel:0478/288488  of via mail: geert.missinne@gmail.com
og
Johan Vannevel: tel:0479/874435 of via mail: johan.vannevel@skynet.be
of op
https://dezomerzoektocht.be

Labels: ActiviteitZomerzoektocht