Over Lichtervelde Schouwt

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

02-03 sep
Lichtervelde - OC De Schouw # 5473

Lichtervelde Schouwt

Tweejaarlijkse tentoonstelling met werk van Lichtervelkdse artiesten.

Van zaterdag 2 september 2023 om 14:00 uur t/m zondag 3 september 2023 om 18:00 uur

Volgend weekend is het weer zover: OC De Schouw wordt terug ingenomen door Lichterveldse artiesten die hun werk met trots laten zien.

Na enkele maanden voorbereiding staat de werkgroep ‘Lichtervelde Schouwt’ klaar om een zeventigtal artiesten te ontvangen in OC De Schouw’. Om de twee jaar organiseert onze Davidsfonds-afdeling, in samenwerking met Curieus-L, dit creatieve treffen waarin Lichterveldse kunstenaars de kans geboden wordt om hun werk te tonen.
Het volledige ontmoetingscentrum zal worden gevuld met schilderijen, grafisch werk, keramiek, foto’s enz. Dit alles afgewisseld met enkele muzikale optredens en zelfs een stukje absurd toneel.
Het wordt ongetwijfeld terug de moeite om eens langs te gaan, te meer daar een 19-tal nieuwe namen terug te vinden zijn onder de exposanten. Dat kan dus een boeiende kennismaking worden.

In ieder geval wordt tijdens het weekend weer het bewijs geleverd dat er zich in Lichtervelde heel wat creatief talent bevindt. We hopen dat u er van zult genieten.

Prijzen

Info: Geert Missinne  0478/28 84 88

Labels: Activiteit