Over Toast Literair

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

28 jan
Lichtervelde - OC De Schouw # 6989

Toast Literair

De traditionele start van ons nieuwe werkjaar 

zondag 28 januari 2024 om 10:00 uur

 

Zoals ieder jaar vangt ons nieuwe werkjaar aan met Toast Literair. We maken daar telkens graag een beetje feest van om onze leden te verwennen met een glaasje, een hapje en wat muziek. Het zal dit jaar niet anders zijn. 

We gaan klinken op het nieuwe jaar, we vieren de winnaars van de Junior Journalist wedstrijd en genieten van een muzikaal optreden gebracht door Arnold Sercu, Bart Verhelle, Dario Yserbyt en Piet Soete. Ze nemen ons mee op hun trein van liedjes en kleine wijsheden om halt te houden in de stationnetjes uit de tijd van Wim Sonneveld, Toon Hermans en vele andere Vlaamse en Nederlandse artiesten. Op hun ‘eigen wijze’ brengen ze met vier stemmen, piano, contrabas, gitaar, accordeon en hobo onvergetelijke melodieën opnieuw tot leven.

Na het optreden bieden we graag een receptie aan om even stil te staan bij het jaarprogramma en wat na te keuvelen bij een hapje en een drankje

1 image06

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 10,00
Standaard € 15,00

Wie er graag bij is op 28 januari  en wil meegenieten van een heerlijk muzikaal optreden wordt gevraagd zich in te schrijven bij: 

Geert Missinne via mail: geert.missinne@gmail.com of telefonisch: 0478/288488 

of bij 

Bart Claeys via mail: bartclaeys66@gmail.com of telefonisch: 0476/306324

Kostprijs voor Davidsfonds-leden: 10 euro, niet-leden zijn ook welkom maar betalen 15 euro. In die prijs is inbegrepen: het muzikale optreden, een welkomstdrank en de receptie na het optreden.

Overschrijven kan op rekening van Davidsfonds Lichtervelde:
BE37 4657 3511 4128

Labels: Ontspanning & OntmoetenActiviteitToast LiterairConcert